Процес на работа

work proces page
ЕТАП 1

КРАТКО ЗАСЕДАНИЕ НА ПРОЕКТА

Кратко заседание на проекта Всичко започва с инструктаж, за да сме сигурни, че получаваме точната информация. Никой не харесва шок от сметката, за да гарантираме, че събираме всички подробности, за да започнем.

ЦИТАТ / ПРЕДЛОЖЕНИЕ

След като получим пълна информация за проекта, ще изготвим предложение / Примери . Нашата цел е да бъдем гъвкави да работим с вашите нужди.

ДЕПОЗИТ

За да стартирате проекта си, ще ви трябва 50% депозит. След като получим това, ще приключим проекта и ще ви дадем приблизителна дата, когато ще получите доказателства за проектите си.

ЕТАП 2

ДИЗАЙНЕРСКИ КОНЦЕПЦИИ

Ние обичаме този етап! Визуално решаване на проблемите ни кара да се вълнуваме и ние обичаме да предлагаме решение, което ви свързва с клиента.

Ние ще създадем концепции за вас въз основа на информацията, която събрахме в нашата кратка среща по проекта. В зависимост от вашите изисквания могат да бъдат представени един или няколко примера.

ЕТАП 3

ПРОМЕНИ

Нещо не е правилно? Няма проблем. Ние взимаме под внимание някои промени в нашите концепции в нашата оригинална оферта, за да сме сигурни, че получаваме решение, което е подходящо за вас и вашия бизнес. Дали цветът, шрифтът или разположението не са това, което искате, просто ни уведомете и можем да направим необходимите промени. Всякакви допълнителни промени върху това, което е в оригиналната оферта, ще бъдат таксувани на почасова ставка.

ЕТАП 4

ЗАВЪРШВАНЕ НА ПРОЕКТА

Преди да бъдат освободени окончателните файлове с произведения на изкуството, се изисква окончателно плащане. Това са всички останали такси или разходи, свързани с проекта.

ОКОНЧАТЕЛНИ ФАЙЛОВЕ

Отпуснете се и се отпуснете, когато Ви предоставим вашите окончателни файлове. По този начин ще имате всичко, от което имате нужда, за всички бъдещи проекти. Ако вече имате доставчик като принтер, можем да работим с тях и да доставяме готови за печат файлове.

ЩЕ СЕ РАДВАМЕ ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Свържете се с нас, за да обсъдиме индивидуалните изисквания на вашия проект и можем да изпратим оферта.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt