опаковки етикети packaging labels

Дизайн на етикети | опаковки | ре-дизайн. Структурно проектиране. Разработване на лого.

В основата на всяко решение за дизайн на опаковки | етикети, ние поставяме изцяло обмислена концепция, която се основава на маркетингова и творческа стратегия

Започваме дизайн на опаковката на марката или препроектираме съществуващ от стратегически етап – анализираме маркетинговите данни и продуктовото портфолио на марката, изучаваме конкурентната среда, търсим свободни ниши в категорията, идентифицирайки прозрения за потребителите. Основата на всяко дизайнерско решение е добре обмислена концепция, която дава представа за това как марката ще се развива и развива в краткосрочен и дългосрочен план. Обръщаме специално внимание на това как ще изглежда опаковката в живота: нейната ергономичност, материали и производствени технологии. В основата на всяко решение за дизайн на опаковката, ние поставяме изцяло обмислена концепция, която се основава на маркетингова и творческа стратегия. Ние третираме опаковките като безшумен „продавач-консултант”, който може бързо да предаде на купувача всички негови предимства.

Добавяне на Творчество към вашия Триумф

  • Отзивите на клиентите са един от най-ценните ключове за успеха на проекта.

Екипът за графичен дизайн ще ви държи в течение с идеите за проектиране и разработки, като ви дава възможност да предоставите обратна информация по време на целия процес. Тази обратна връзка след това се използва за редактиране и изглаждане на графичния дизайн.

  • Подкрепата не спира дотук.

Ние можем да предоставим най-рентабилните и подходящи компании, за да произвеждаме Вашата опаковка за Вас, ако е необходимо.

  • Нашият опитен дизайнерски екип ще разработи персонализирани произведения на изкуството за Вашата компания, като обръща специално внимание на сложните детайли като модели, текстури и цветови палитри, за да създаде окончателен дизайн на полираните пакети.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt