ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

 • Настоящите правила за ползване на уеб сайтовете, собственост на „Ди енд Ар“ ООД, се отнасят за всеки един посетител. Възможно е освен тези общи разпоредби да има и други, които задължително се упоменават на страниците на съответният уеб сайт.

УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

 • Всички текстове, изображения и друга информация, публикувани в сайтовете на „Ди енд Ар“ ООД, са собственост на „Ди енд Ар“ ООД и са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права, както и всички нормативни актове.

 • „Ди енд Ар“ ООД не носи отговорност за текстове, изображения и друга информация, публикувани от потребителите на сайтовете на фирма“Ди енд Ар“,  като „Ди енд Ар“ ООД си запазва правото да премахва или редактира информация, която е публикувана от потребителите.

 • Използването на информация от сайтове на „Ди енд Ар“ ООД чрез RSS канал е разрешено в случай, че това не нанася вреди на „Ди енд Ар“ ООД и ясно бъде посочено с име на сайта и линк към него, от който е взет материала.

 • „Ди енд Ар“ ООД си запазва правото по всяко време да прекрати предоставянето на материали чрез RSS канал, без да е необходимо предварително известие.

 • Използване, копиране и възпроизвеждане на информация от сайтове на“Ди енд Ар“ ООД, без знание и съгласие от“Ди енд Ар“ ООД, е забранено и се преследва по законов ред.

 • Лице, което нарушава гореизброените общи условия и разпоредби, носи административна, гражданскоправна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

 • Всеки един посетител на уеб сайтовете на „Ди енд Ар“ ООД, се съглася с Общите условия на ползване на уеб сайтовете, собственост на компанията. С приемането на настоящите Общи условия, потребителят се съгласява с обработването на личните му данни (имена и e-mail адрес) за целите на директния маркетинг и се съгласява да получава рекламни съобщения от „Ди енд Ар“ ООД. Потребителят има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „Ди енд Ар“ ООД на посочените адрес или e-mail за контакти.

ЦЕНИ В САЙТА

 • Всички цени в сайта са БЕЗ включено ДДС. Сайта разполага с със страница, в която описваме конкретни цени за наши услуги и подлежат на промяна от страна на „Ди енд Ар“ ООД без известяване на потребителите на сайта.

ФИРМЕНИ ДАННИ

 • Студио Shape of Colors е ТМ на „Ди енд Ар“ ООД. Екипът на Студио Shape of Colors специализира в изработването на Визуална идентичност, лого дизайн, принт материали, опаковки / етикети, дизайн за социални медии и др.

 • „Ди енд Ар“ ООД е със седалище по регистрация гр. София, ж.к. Дружба. ЕИК: BG 000000000

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ ПРИ РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕ

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt